12 תשובות
הקלאסי: שוקולד קצפת
עם תוספת גילופי השוקולד הקטנים למעלה.
רק קצפת.
הקלאסי
הקלאסי כי אז אפשר לערבב ובלי תוספות זה יותר טעים
אני מהמוזרים שמפרידים את השוקולדים של יוגורטים של דנונה ושמים על הקצפת של המילקי לאקסטרה קראנץ :)
עדשים
הפוך
מילקי וניל. זה פשוט חלום הדבר הזה.
הייתי מוכנה לאכול את זה כל היום.
הייתי מוכנה לאכול את זה כל היום.
עם האקסטרה קצפת
ועם הגלילי שוקולד הקטנים למעלה
ועם הגלילי שוקולד הקטנים למעלה
את כולם
עם הגלילי שוקולד המגורדים