6 תשובות
שום בעיה. אפשר..
אין בעיה אפשר להוריד אבל המלח נותן יותר טעם ללחם.
הנה כמה קישורים שיעזרו לך לאפות לחם ואם כבר אופים לחם למה לא לקלוע חלה
הנה קישור סדנה מצולמת של קליעת חלות
בהצלחה ובתיאבון
הנה כמה קישורים שיעזרו לך לאפות לחם ואם כבר אופים לחם למה לא לקלוע חלה
הנה קישור סדנה מצולמת של קליעת חלות
בהצלחה ובתיאבון
אנונימי
אפשר בהחלט. ייתכן שהלחם לא ישחים כיאות, אל תתפתי להשאיר אותו זמן נוסף בתנור בציפיה שישחים.
אפשר גם אפשר, המלח מעניק טעם בלבד אך לעומת זאת הסוכר מזין את הזמרים ולכן הוא נחוץ
למלח אין תפקיד באפיה (לסוכר לשמרים לקמח ולנוזלים יש). המלח הוא רק שייך לטעם. אם תרצו לחם ללא מלח אין כל בעיה. ניתן כמובן להשתמש בממרחים בהמשך.
נושא ההשחמה והקשר שלו למלח לא מוכר לי אולם, אינטאיטיבית ההשחמה קשורה לחום התנור, לציפווי (ביצה טרופה וכו')
בתאבון בכל מקרה
נושא ההשחמה והקשר שלו למלח לא מוכר לי אולם, אינטאיטיבית ההשחמה קשורה לחום התנור, לציפווי (ביצה טרופה וכו')
בתאבון בכל מקרה
אורטל מועדים לשמחה
אכן ניתן להוריד את המלח ישפיע רק על הטעם.
תנסי להוסיף במקומו קמח חומוס (חומס קלוי וטחון אבקה) משפר את הטעם על חשבון המלח.
ביי
רן
אכן ניתן להוריד את המלח ישפיע רק על הטעם.
תנסי להוסיף במקומו קמח חומוס (חומס קלוי וטחון אבקה) משפר את הטעם על חשבון המלח.
ביי
רן