5 תשובות
שמנת פטריות או רק שמנת?
שואל השאלה:
רק שמנת
רק שמנת
שמנת- לשים שמנת ולטבל עם מלח פלפל הכי פשוט וקליל
שמנת פטריות- לטגן קצת את הפטריות ולהוסיף את השמנת, לטבל במלח פלפל ואבקת מרק פטריות (לא חובה) ויוצא פצצה
שמנת פטריות- לטגן קצת את הפטריות ולהוסיף את השמנת, לטבל במלח פלפל ואבקת מרק פטריות (לא חובה) ויוצא פצצה
לטגן בצל, כמה שבא לך (בד"כ שמה שני בצלים) עד שנהיה שקוף
להוסיף שתי חבילות של שמנת לבישול (אני לא אוכלת חלב אז אני שמה שמנת סויה של אלפרו), מלח, פלפל, קצת צ'ילי גרוס ופפריקה. אפשר לשים שום אם אתן אוהבות,קצת פסטו, לגרד גבינה צהובה/פרמז'ן
להוסיף שתי חבילות של שמנת לבישול (אני לא אוכלת חלב אז אני שמה שמנת סויה של אלפרו), מלח, פלפל, קצת צ'ילי גרוס ופפריקה. אפשר לשים שום אם אתן אוהבות,קצת פסטו, לגרד גבינה צהובה/פרמז'ן
רכיבים:
מיכל שמנת לבישול " השף הלבן "
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה מתוצרת תנובה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה.
מיכל שמנת לבישול " השף הלבן "
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה מתוצרת תנובה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה.
אנונימית
באותו הנושא: