6 תשובות
ככה לא מכינים פסטה
סתם אבל יש מתכונים באינטרנט
למלא סיר עד שיהיה שלושת רבעי מלא מים.
לשים על הכריים ולהרתיח (עד שיש בועות)
לשים את הפסטה ולבדוק אותה כל כמה זמן.
כשנראת מוכנה להוציא פסטה אחת לשטוף במים שךא תהיה חמה ולטעום אם זה מרגיש מוכן להוריד מהכיריים אם לא לתת לזה עוד קצת זמן ואז לבדוק שוב באותה צורה.
^^אמאלהה זה מה שאני רציתי לכתוב
לוקחים סיר מים ושמים על הגז, לוקחים אריזת פסטה ומסתכלים על האריזה רשום כמה זמן לבשל, מחכים שהמים ירתחו מכניסים את הפסטה בעדינות למים ומעבירים את החום לבינוני ואז מחכים את כמות הזמן שרשום על האריזה(אם זו פסטה ארוכה מדי לסיר צריך לחכות קצת שהפסטה תתרכך ואז לדחוף את החלק שבמים פנימה בעדינות) ובסוף אחרי שהזמן עבר צריך להוציא את הפסטה למסננת.
לוקחים סיר ממלאים אותו במים עד החצי פחות או יותר לפי העין מוסיפים מעט מלח מחממים על הגז עד שהמים יחסית חמים מוסיפים פסטה מחכים עד שהפסטה מוכנה ומסננים, בתאבון (: