7 תשובות
תחפשי באינטרנט יש שם המון.
תלכי לריבר
לקחת מעדן לשים בתוכו מקל ארטיק להקפיא אותו ואחרי כמה זמן יוצא ארטיק. אני אישית אוהב עם גמדים. (לא יודע למה..)
שואל השאלה:
זה בן
זה בן
בננה חלב מים לבלנדר
ואם את רוצה מתוק יותר
את יכולה להכניס לבלנדר אוראו מים חלב וקינדר
בואנו וזה מהממם וטעים
ואם את רוצה מתוק יותר
את יכולה להכניס לבלנדר אוראו מים חלב וקינדר
בואנו וזה מהממם וטעים
החומרים:
300 גרם גלידת שוקולד
3 כפות גדושות ממרח נוטלה
1/4 כוס מי סודה
1/4 כוס חלב
למילוי וקישוט:
3 כפות ממרח נוטלה
1 עוגיית שוקולד צ'יפס (אפשר קנויה)
3 מרשמלו שרופים קצת על הגז (עושים את זה עם שיפוד)
מיכל קצפת מתוקה מוכנה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר או למעבד מזון עם להב פלדה ומערבלים חצי דקה עד שמתקבלת תערובת סמיכה למדי.
מניחים מעט ממרח נוטלה בתחתית הכוס, מוזגים מילקשייק עד למחצית הכוס ומוסיפים בכפית עוד קצת נוטלה מעל המשקה צמוד לדפנות הכוס.
מוזגים את יתרת המילקשייק ומקשטים בעוגיית שוקולד צ'יפס, במרשמלו השרוף ובקצפת שמזליפים מן המיכל.
300 גרם גלידת שוקולד
3 כפות גדושות ממרח נוטלה
1/4 כוס מי סודה
1/4 כוס חלב
למילוי וקישוט:
3 כפות ממרח נוטלה
1 עוגיית שוקולד צ'יפס (אפשר קנויה)
3 מרשמלו שרופים קצת על הגז (עושים את זה עם שיפוד)
מיכל קצפת מתוקה מוכנה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר או למעבד מזון עם להב פלדה ומערבלים חצי דקה עד שמתקבלת תערובת סמיכה למדי.
מניחים מעט ממרח נוטלה בתחתית הכוס, מוזגים מילקשייק עד למחצית הכוס ומוסיפים בכפית עוד קצת נוטלה מעל המשקה צמוד לדפנות הכוס.
מוזגים את יתרת המילקשייק ומקשטים בעוגיית שוקולד צ'יפס, במרשמלו השרוף ובקצפת שמזליפים מן המיכל.
מלאווח טוסט עם שוקולד
הכנות:
1. להפשיר מעט את המלאווח לרדד אותו קצת שיהיה קצת יותר דק.
2. על חצי מהמלאווח למרוח שכבה יפה של שוקולד בערך כף אחת ולקפל לשניים.
3. קצת להדק ולהעביר לטוסטר, לאפות עד שהמלאווח מזהיב יפה ולחתוך לאצבעות עבות או לאכול כמו שזה.
הכנות:
1. להפשיר מעט את המלאווח לרדד אותו קצת שיהיה קצת יותר דק.
2. על חצי מהמלאווח למרוח שכבה יפה של שוקולד בערך כף אחת ולקפל לשניים.
3. קצת להדק ולהעביר לטוסטר, לאפות עד שהמלאווח מזהיב יפה ולחתוך לאצבעות עבות או לאכול כמו שזה.
באותו הנושא: