2 תשובות
זה בריא, ואין שום בעיה עם אבקת חלבון, זה לא סטרואידים וזה לא מסוכן.
בהתליך של ייצוא גבינה מפרידים בין החלק המוצק לנוזלי, מהמוצק עושים גבינות ומהנוזלי עושים את האבקת חלבון בתהליך של ייבוש והוספת טעם ועוד חומרים כמו חומרים משמרים.
בהתליך של ייצוא גבינה מפרידים בין החלק המוצק לנוזלי, מהמוצק עושים גבינות ומהנוזלי עושים את האבקת חלבון בתהליך של ייבוש והוספת טעם ועוד חומרים כמו חומרים משמרים.
הצבע שספירולינה עושה לשייקים גורם לי לרצות להקיא
באותו הנושא: