19 תשובות
ללקטוז לא לחלב
ואני לא אלרגית לחלב
1. חלב אם לא מורכב כמו חלב רגיל
2. חלב אם לא מורכב כמו חלב רגיל
3. לא
1.אה ודרך אגב לא כל התינוקות יונקים
2.היא יכולה לייצר זה לא קשור
3. כן קצת
שואל השאלה:
תודה לאלה שענו לעניין^^^
אנונימי
לא אלרגית אבל:
1. בחלב אם אין לקטוז (שזה מה שיש בחלב שקונים בסופר ואליו הם אלרגיים)
2. כמו מה שכתבתי
3. תכלס תלוי אם יש עדיין קצת בפה שלו וכמה האלרגיה רצינית
שואל השאלה:
עוד שאלה אני אוסיף
הם מסתובבת עם מזרק כזה? שהם מזריקות לעצמם במקרה והם נתקלו בחלב?
אנונימי
לא הם לא צריכים/ות
מצטרפת לשאלה:
איך האלרגיה משפיע עליכם? (אתם מתנפחים או משהו?)
מה קורה במקרה ושתיתם בטעות חלב?
א. זה נקרא רגישות ללקטוז
ב. זה לא בהכרח מהלידה , זה יכול להתפתח במהלך החיים וגם אם זה מהלידה יש כל מיני דברים שאפשר לקחת בשביל שיוכלו לשתות חלב/ תחליפי חלב
ג.לא נראה לי יש קשר בין ייצור חלב לבין יצירת חלב , פשוט הגוף לא מאכל טוב חומרים שיש בהם את האנזים קטלאז.
ד. לא בטוחה לגבי זה אבל לא נראה לי שזה מסוכן , גם ככה רגישות ללקטוז היא לא דבר שגורם למוות פשוט לתחושה לא נעימה ותמיד אפשר לקחת כדורים לעיכול מוצרי לקטוז
היוש, אנשים שאלרגיים לחלב (מרגישות ללקטוז בדרך כלל) הם אלרגיים אליו מפני שהגוף שלהם יש כמויות נמוכות יחסית שך הגורמים לקטאז שמפרק את הלקטוז שבחלב. עקרונית אנחנו לא אמורים לצרוך כמויות כאלה של לקטוז בגילנו מפני שאנחנו אמורים לקבל את הלקטוז רק מיניקה בתור תינוקות- מה שאומר שכל מי שהוא לא רגיש לחלב בעצם מייצר לקטאז בכמויות גדולות יותר משהיה אמור לייצר והוא בעצם נקרא "מוטציה" (לא באמת, פשוט זו מוטציה של הגנים להצליח ליצר כמות כזו של לקטאז) אז בחזרה לשאלות שלך:
1. בדרך כלל תינוקים כן אמורים לינוק מפני שהגוף שלהם עוד לא מייצר לקטאז, הרגישות מתפתחת רק אחרי שהם מפסיקים לינוק
2. הרגישות לחלב בגוף היא רק בפירוק ועיכול של החלב ובהנקה הגוף לא צריך לפרק ולעכל חלב אז פשוט נוצר חלב אם רגיל (שהוא מורכב מהמון דברחם)

3. לרוב לא, אך יש כאלה שרגישים ברמה ממש מסוכנת ואפילו אם יריחו חלב יקרה להם משהו, אז כן
זוהי אלרגיה ללקטוז, לקטוז הוא סוג של סוכר הנמצא בחלב.
אין קשר בין הדברים שאמרת.
דבר ראשון; אני לא אלרגית ללקטוז, אבל אענה בכל זאת.
אין אלרגיה לחלב, אלא ללקטוז.
1. שלא כמו חלב מהסופר, בחלב אם אין לקטוז.
2. "
3. תלוי באיזו רמה האלרגיה.
חלב אם זה חלב אם
חלב פרה זה חלב פרה
וזה רגישות ללקטוז*
אני לא רגיש ללקטוז אבל
1. בניגוד למה שאמרו פה בחלב אם כן יש לקטוז פשוט כשאנחנו תינוקים כולנו יכולים לעכל לקטוז והאלרגיה מתפתחת בשלב יותר מתקדם
2. אני לא חושב שזה קשור
3.לא
אני לא אלרגית אבל זה ממה שאני יודעת:
1. יש סימילאק ואבקות חלב בסגנון ללא לקטוז לתינוקות רגישים
2.לא חושבת שזה קשור כי החלב לא מגיע לקיבה, הגוף עצמו לא אלרגית הוא רק לא יודע איך להתמודד עם חלב ולפרק אותו אז כל עוד זה לא מגיע לבטן אין בעיה
3. תלוי ברגישות ולפני כמה זמן הוא שתה חלב כעקרון הכי טוב פשוט שהוא ישתה אחרי זה מים לשטוף את הפה
LR1
אני הייתי אלרגית ועבר לי אז אני אענה...
1. אמא שלי לא הניקה אותי, קנו לי תחליף. יש המון.
2. יש הבדל בין לייצר חלב לשתות חלב. הגוף מייצר את זה באופן טבעי.
3. כן. אם זה בלחי, אז זה עושה פריחה, ואם בפה ונשארו לו שרידי חלב / שוקו / משקה חלבי אחר, והיא נוגעת בזה בעזרת שפתיים סלאש לשון אז כן. לשון / גרון / גם וגם יכולים להתנפח, ובמקרים קשים אף יותר מכך.

מקווה שעזרתי❤
כולכם טועים.
ישנה אי סבילות ללקטוז; סוכר החלב, שאינה מוגדרת כאלרגיה.
וישנה אלרגיה לחלב; - לאחד או יותר מחלבוני החלב.
אלו שני דברים שונים לחלוטין שאין כל קשר בניהם.


לשאלה -
1. הם לא אלרגיים לחלב אם
2. הן לא אלרגיות לחלב אם
3. תלוי עד כמה היא רגישה

*****אנשים שאלרגיים לחלב, אם האלרגיה שלהם חזקה מדי, מספיק שייגעו בחלב והם ייתעוררו בחדר מיון. כמו מה שקורה לאנשים שאלרגיים לבוטנים, או כל מזון אחר*****








אלרגיה לחלב
אלרגיה לחלב היא סוג של אלרגיה למזון בה מתקיימת תגובה חיסונית לחלבונים של חלב מבעל חיים כלשהו. תגובה אימונולוגית (חיסונית) לאחד או יותר מחלבוני החלב. השכיחות המדווחת בספרות, בקרב פעוטות ותינוקות נעה בין 2% לבין 5% וחולפת לרוב עד גיל 5 שנים. על פי מחקר שנערך בישראל, שכיחות האלרגיה מסוג lge לחלב בקרב תינוקות, היא 2-3%. שיעור התינוקות המאובחנים כסובלים מאלרגיה לחלב גבוה מהשיעור האמיתי. הטיפול באנשים אלרגיים לחלב היא הימנעות מוחלטת מחלב ומוצריו, וכן ממזונות המכילים חלבוני חלב.

תסמינים
התסמינים העיקריים לאלרגיה לחלב הנם פריחה בעור, סרפדת, הקאות, שלשול ועצירות. בשנים 2011-2004 תועדו בישראל שלושה מקרי מוות של ילדים חולי אסתמה אלרגים לחלבון חלב, כתוצאה מחשיפה למיליגרמים של חלבון חלב בתוך מזון שסומן פרווה.

הופעת התסמינים עלולה להתרחש בין דקות ספורות לאחר החשיפה לחלבונים לבין מספר שעות לאחר מכן. בחלק מהמקרים הופעת התסמינים תתרחש אף מספר ימים לאחר החשיפה לחלבונים.

הבדלים עם רגישות ללקטוז
אלרגיה לחלב היא אלרגיה למזון, תגובה חיסונית שלילית לחלבונים בחלב בעוד שרגישות ללקטוז היא תסמונת קלינית המאופיינת בחוסר היכולת לעכל לקטוז בצורה מיטבית.

-מתוך ויקיפדיה
אנונימי
אתה טועה ואני אומרת מניסיון אישי.