4 תשובות
רסק עגבניות זה לא אותו הדבר כמו עגבניות רגילות (אפ מדיבר על המצומצם) זה הרבה יותר מצומצם וחזק לא ניתן להחליף עגבניות רכות עם רסק מרוכז.
רסק עגבניות מורכב למעשה מעגבניות שהורתחו ונמעכו עד ליצירה של עיסה מרוכזת שיכולה להשתמר לזמן רב.
כשמדברים על החלפת עגבניות טריות ברסק מדובר בעניין שלא תמיד אפשרי..
נניח , אני לא בדיוק הייתי ממליץ לך לשים רסק במקום עגבניות טריות בכל מקום בו הן נאות (סלטים, מרקים אסייתים בהם הן נכנסות לדקת בישול ולא יותר) ובמקומות בהם המרקם שלהן חשוב והן לא מפוררות לעילא.
כמובן גם ש100 גרם עגבניה טרייה לא תוחלף במאה גרם רסק, אלא בהרבה פחות, מאחר והרסק מרוכז פי כמה וכמה..
בקיצור - אם תשלחי לי את המתכון אוכל להבין האם ההחלפה אפשרית ואם כן - איך.
כשמדברים על החלפת עגבניות טריות ברסק מדובר בעניין שלא תמיד אפשרי..
נניח , אני לא בדיוק הייתי ממליץ לך לשים רסק במקום עגבניות טריות בכל מקום בו הן נאות (סלטים, מרקים אסייתים בהם הן נכנסות לדקת בישול ולא יותר) ובמקומות בהם המרקם שלהן חשוב והן לא מפוררות לעילא.
כמובן גם ש100 גרם עגבניה טרייה לא תוחלף במאה גרם רסק, אלא בהרבה פחות, מאחר והרסק מרוכז פי כמה וכמה..
בקיצור - אם תשלחי לי את המתכון אוכל להבין האם ההחלפה אפשרית ואם כן - איך.
שואל השאלה:
לא משנה, הסתדרתי, תודה ;)
לא משנה, הסתדרתי, תודה ;)
אחלה. רק מתוך סקרנות - מה זה היה?
באותו הנושא: