20 תשובות
אל תחשבי יותר מדי
תפחיתי
להפסיק לעשות ספורט
שואל השאלה:
אבל אני עדיין צריכה להרזות..יש לי עדיין שומנים
אנונימית
תעשי דיאטה ותאכלי בריא
אנונימי
תרזי עד שתתחילי לראות קוביות ולאחר מכן תפסיקי לאמן את הבטן לתקופה מסוימת
לרוב בשביל קוביות את צריכה לקחת אבקת חלבון ולאכול הרבה יותר חלבון אז לא הייתי דואגת מזה, אם את רואה שיש לך את יכולה להפחית בכמות הספורט אבל אין סיבה להפסיק.
^שטויות גמורות אבקת חלבון זאת בסהכ מנת חלבון אותו דבר כמו קוטג או חזה עוף שואלת השאלה אל תקשיבי לו
לשאלה אם את לא רוצה לראות קוביות אז פשוט תפסיקי לרדת במשקל את לא יכולה להוריד שומן במקום אחד שומן ירד מכל הגוף וגם מהאיזור של הבטן - מה שיגרום לחשיפה של הקוביות
נכון שזה מנת חלבון אבל רוב האנשים לא אוכלים מספיק חלבון כדי שיהיו לה שרירים מעל גודל מסוים ובגלל זה רוב אלה שמתאמנים במטרה שיהיו להם שרירים לוקחים אבקת חלבון.
מה? מה הקשר?
בן אדם שלא מתאמן לא משנה כמה חלבון יאכל הוא לא יפתח שריר
והרבה מאוד אנשים שמתאמנים לא לוקחים אבקת חלבון רק אלה שבמשקל גבוה לוקחים
לא אמרתי שלא עושים ספורט כל הנושא הזה האם היא יכולה להמשיך לעשות ספורט או לא. אני בעד ושהיא לא צריכה לדאוג שיפתחו לה שרירים גדולים כי כדי שזה יקרה היא צריכה לאכול חלבון בכמויות הרבה יותר גבוהות מימה שהיא צורכת כיום כלומר לקחת אבקת חלבון ובמקרה הכי גרוע היא יכולה לעשות פשוט קצת ספורט.
דרך אגב אני יודעת כמה זה קשה לפתח שרירים בבטן בלי אבקת חלבון כי הייתי בנבחרת כדוריד לפני שהתגייסתי ומי שרצתה קוביות בבטן התחילה לקחת אבקת חלבון (אותי אישית זה לא ממש עניין).
^זה ממש לא נכון. נניח שהיא שוקלת 60 קילו היא צריכה לצרוך ביום 96 גרם חלבון שזה ממש לא בעיה בבוקר לדוגמא חביתה מ2 ביצים עם לחם
בצהריים 170 גרם חזה עוף אחרי בישול
ובערב גביע קוטג והופ היא הגיעה לכל החלבון שהיא צריכה בלי אבקות ובלי מוצרי "פרו"
כן וזה משהו שאני בספק אם מישהו אוכל ביום בלי לנסות באמת להגיע לכמות החלבון הרצויה (תזכרי שיש עוד מאכלים שצורכים ביום שאין בהם הרבה חלבון ואין יותר מידי אנשים ביום שאוכלים גביע שלם של קוטג' סתם בשביל הכיף). דרך אגב יש המון המלצות שאומרות שצריך לאכול 2 גרם חלבון על כל קילו בגוף אבל נתעלם מזה.
^אני יודע אני נתתי רק דוגמא לזה אם תסתכל על תפריט של בן אדם ממוצע הוא צורך אפילו יותר מ1.6, ויש המון אנשים שאוהבים קוטג זה שאת לא אוהבת בעיה שלך מה גם שרוב האנשים לא מסתפקים רק ב150 גרם חזה עוף ויאכלו יותר מזה ככה שגם אם הם לא אכלו גביע שלם של קוטג זה יתקזז כי הם קיבלו יותר חלבון מהחזה עוף
וההמלצות של ה2 גרם לקילו זה ליתר ביטחון אבל מחקרים הראו שאין השפעה לעוד חלבון מעל 1.6
לא אני דווקא ממש אוהבת קוטג אבל אפילו אני לא מסוגלת לאכול גביע שלם. בכל אופן רוב האנשים שאני מכירה לא צורכים 1.6 גרם לכל קילו חלבון בגוף שלהם אבל גם קל מאוד לשמור על זה שלא נצרוך את הכמות הזאת בלי לוותר על הספורט.
תסתכלי על תפריט ממוצע של בן אדם בכיף יש שם 1.6 גרם לקילו
אני בעצמי צורך 2 גרם לקילו בלי להתאמץ בכלל
בבוקר לבית ספר אני לוקח מעדן עם חטיף חלבון כזה(או חביתה)
בצהריים קצת חזה עוף
ובערב גביע קוטג'/מעדן פרו/כמה מעדנים 0 אחוז,
לא חייב קוטג' אפשר גם כמה פרוסות גבנצ/פסטרמה
אבל בן אדם ממוצע לא אוכל את זה זאת בדיוק הפואנטה. אם אין לך מטרות מסויימות אתה לא תאכל גביע שלם של קוטג'/מעדן פרו/כמה מעדנים/
0 אחוז/ כמה פרוסות של גבנצ/חטיף חלבון. לרוב אתה תאכל פחות מזה (ביחד עם דברים אחרים שלא עשירים בחלבון) או בכלל משהו שנחשב ליותר טעים
יש המון דברים אחרים שעשירים בחלבון שכן טעימים להרבה אנשים תסתכלי על תפריט של בן אדם ממוצע ותראי שיש בו המון חלבון ונניח שבן אדם ממוצע לא אוכל הרבה חלבון מה הבעיה שיוסיף עוד חצי גביע קוטג' נגיד? איך זה מתקשר למה שאמרת בהתחלה על אבקות חלבון?
שלרוב אנשים לא שרוצים לעלות במסת שרירים הם לא 1.6 אלא הרבה יותר ואז זה כן משנה