11 תשובות
אכן
7 כוסות מים
7 כוסות סולת
רבע כוס שמן
מלח קצת
שהמים ירתח לשפוך את הסולט ולערבב טוב טוב שלא אהיה גושים ולהנמיך את הגז עד שזה יתבשל על אש נמוכה
שואל השאלה:
איך?
אנונימית
שואל השאלה:
כמה זמן בישול?
אנונימית
כן אפשר, לפחות 8דקות בישול
אמא שלי עושה בסיר קטן.
שמים כוס קוסקוס, שמים קצת שמן (שתי כפות?). מערבבים עם המזלג כדי שהשמן יתפזר בקוסקוס בצורה שווה. שמים כוס מים. שוב מערבבים עם המזלג עד שהמים ייספגו בצורה שווה. מוסיפים מלח. שמים בסיר עם מכסה על האש הכי קטנה 11 דקות. אחרי שזה מוכן צריך לחכות שזה יתקרר כדי להפריד את זה. מפרידים בבלנדר או בעזרת נפה.
אנונימית
שואל השאלה:
אני מדברת על סולת.. לא על קוסקוב משקית
אנונימית
אמא שלי עושה מסולת בשיטה שאמרתי
אנונימית
אם זה כוס אחת זה לא לוקח הרבה זמן בישול

אבל צריך להשאיר את הסיר מכוסה כמה שעות לפני שמנפים/טוחנים, ניסיתי פעם לטחון כשזה חם וזה זוועה
אנונימית
שואל השאלה:
חברים הכנתי לפי המתכונים שלכן ויצא לי מזעזע זרקתי הכל חחח
אנונימית
צריך הדגמה
אנונימית