2 תשובות
מצרכים:
כוס
שמן
1 כוסות
קמח תופח
1 כוסות
סוכר
3 כפות
מים
2
ביצים

למילוי:
5
תפוחים ירוקים, קלופים וחתוכים
5 כפות
סוכר
1 כף
קינמון
בקערה גדולה מערבבים שמן, קמח, 1 כוסות סוכר, מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.
בקערה נפרדת, מערבבים את פלחי התפוחים, סוכר וקינמון.
משמנים תבנית פיירקס, שופכים שני שליש מהבצק, תוחבים את התפוחים לעיסת הבצק (המשקיענים יסדרו בצורת רעפים, אבל גם סידור פחות אלגנטי הולך) ואת הבצק הנותר שופכים מלמעלה.
אופים ב-180 מעלות כ-50 דקות, עד להשחמה.