7 תשובות
זה ממש טעים, אבל צריך לסיים את זה ביום הראשון (למרות שהיא אמרה שלא חייב) וזה מבאס
לגבי הקטע עם המים, כשאת מוסיפה את הפסטה את שמה מים פושרים עד קו הפסטה (אם את אוהבת הרבה רוטב אז אפשר ממש ממש ממש טיפונת מעל וזהו). כשהם רותחים וטיפה מצטמצמים מוסיפים רסק, כשהם עוד מצטמצמים מוסיפים שמנת ובסוף גבינה.
שואל השאלה:
מזה אומר עד קו הפסטה?
אני תמיד מבשלת תפסטה ותרוטב בנפרד אז איןנלי מושג איך עושים את זה
אנונימית
שואל השאלה:
מוסיפים רסק וגבינה ושמנת שיש מים בסיר?
אנונימית
את פשוט כזה שמה את השום והחמאה כמו שכתוב במתכון ואז כשאת שופכת את הפסטה לתוך הסיר את אמורה להוסיף מים שהם עד לקו שהפסטה מגיעה אליו

כןכן את מוסיפה כשהם כבר ממש מצטמצמים
יש לה היילייט באינסטגרם שהיא ממש מצלמת שלב אחרי שלב
שואל השאלה:
וואי תודהה
מה זה אומר חייב לסים ביום הראשון?
אנונימית
לאכול את כולה ביום הראשון ואי אפשר לשמור במקרר כאילו
שואל השאלה:
למה
אנונימית