3 תשובות
המתכון של שני קידר כהן
יוצא מעולה!!
ואל תשתמשי בשוקולד בלונדי / לבן רגיל, אני אישית ממליצה על מה ששני מוכרת באתר או על שוקולד בלגי לבן
חומרים:

200 גרם (כוס וחצי) קמח
50 גרם (חמש כפות) קקאו איכותי
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית מלח
150 גרם חמאה רכה
2 ביצים גודל m
100 גרם סוכר חום בהיר
100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן
200 גרם שוקולד חלב או לבן איכותי, קצוץ דק, אבל לא מדי (אפשר להמיר במשקל זהה של שוקולד צ'יפס)
קוביות שוקולד בלונדי, לבן או רובי
אני ממש אוהבת את המתכון הזה