7 תשובות
רסק עגבניות, שום, קצת שמנת, גבינה צהובה/פרמזן, מלח, פלפל
מצרכים
1 חבילת ספגטי מס' 8
או כל פסטה אחרת שאוהבים.
מצרכים לרוטב
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
4 עגבניות מגורדות
3 קופ' קטנות של רסק עגבניות או 6 כפות גדושות (אני אוהבת שיש הרבה רוטב)
חצי כף סוכר להפחתת החומציות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 כף שטוחה מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
2 וחצי כוסות מים חמים
אופן ההכנה
1מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הפסטה.
2גג 10 דקות ומסננים..
3מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כמה שניות..
4מוסיפים את העגבניות המגורדות והסוכר ומערבבים..
5מנמיכים את האש ומוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים..
6מוסיפים 2 וחצי כוסות מים חמים,מערבבים .
7טועמים ומתקנים טעמים במידה וצריך..
8ממשיכים לבשל את הרוטב עוד כמה דקות..
9מוסיפים את הפסטה לסיר הרוטב,מערבבים היטב ומבשלים עוד דקה שתיים שכל הפסטה תהייה עטופה ברוטב ותספוג טעמים..
10מגישים חם , מומלץ יחד עם שניצל מטוגן..
בסיר אחד שמים פסטה, ובזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב:
לוקחים מחבת, שמים רסק עגבניות, ממלאים את המיכל של הרסק עבגניות בערך פעם וחצי במים חמים. מוסיפים כפית אבקת מרק לרוטב, רוטב סוייה ו..כל מה שתרצי בעצם כדי לטבל.
מערבבים את הרוטב עד שהפסטה מוכנה, וכשהפסטה מוכנה מסננים ממנה את המים, ומחזירים את הסיר לאש קטנה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד לתוצאה רצוייה..
קופסאה קטנה של רסק עגבניות, חצי עגבניה קצוצה, בצל קצוץ (תתגני את החתיכות של הבצל לפני), מלח ופלפל וטיפה מים
אם יש לך טיקטוק אז תכתבי פשוט בחיפוש פסטה ויש שם כל מיני סרטונים ממש פשוטים
שמן, שום כתוש, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, פפריקה ומים
שמן זית,בצל קצוץ דק לטגן עד *שמתחיל* להשחים,מוסיפים שום חתוך דק(לא כתוש!) לאחר דקה מוסיפים רסק עגבניות,מלח ופלפל לפי הטעם,
מעט פפריקה ומעט מים,לבשל עוד כחמש דקות על אש נמוכה עם מכסה. לכבות את האש ולהוסיף את הפסטה,לערבב ולהשאיר מכוסה שתיים שלוש דקות,ולאכול.
הפסטה הכי טעימה בהבטחה!