3 תשובות
לבשל את הפסטה ואז לסנן
לחמם בסיר חדש חמאה עם אבקת עוף,שום ומלח ואז לשפוך את השמנת ולחכות שיבעבע ואז לשפוך לפסטה
לחמם בסיר חדש חמאה עם אבקת עוף,שום ומלח ואז לשפוך את השמנת ולחכות שיבעבע ואז לשפוך לפסטה
אנונימית
היי,
בהתחלה את צריכה להתחיל בלהכין פסטה רגילה.
1. להרתיח מים רותחים בסיר
2. לשים קצת מלח ולערבב
3. לחכות עד שהמים יבעבעו ואז לשים את הפסטה בפנים.
4. לחכות עד שהיא תהיה רכה כשאת רואה שהיא רכה תסנני את המים.
לרוטב:
1. תשימי חתיכת חמאה בסיר עם הפסטה ותעקבי טוב טוב עד שהחמאה נמסה.
2. לחתוך פטריות / או פטריות משימורים
3. לחכות עד שהפטריות יקבלו קצת צבע חום.
4. לשים שמנת לבישול ( עדיף עם תמונה של פטריות עליה )
5. לחכות עד שהשמנת תבעבע ולשים קצת מלח ופלפל (אני גם אוהבת להוסיף שום גבישי)
ואז לערבב הכל טוב טוב עם הפסטה ואפשר לאכול
בהתחלה את צריכה להתחיל בלהכין פסטה רגילה.
1. להרתיח מים רותחים בסיר
2. לשים קצת מלח ולערבב
3. לחכות עד שהמים יבעבעו ואז לשים את הפסטה בפנים.
4. לחכות עד שהיא תהיה רכה כשאת רואה שהיא רכה תסנני את המים.
לרוטב:
1. תשימי חתיכת חמאה בסיר עם הפסטה ותעקבי טוב טוב עד שהחמאה נמסה.
2. לחתוך פטריות / או פטריות משימורים
3. לחכות עד שהפטריות יקבלו קצת צבע חום.
4. לשים שמנת לבישול ( עדיף עם תמונה של פטריות עליה )
5. לחכות עד שהשמנת תבעבע ולשים קצת מלח ופלפל (אני גם אוהבת להוסיף שום גבישי)
ואז לערבב הכל טוב טוב עם הפסטה ואפשר לאכול
שואל השאלה:
תודה לשתיכן 3>
תודה לשתיכן 3>
אנונימית
באותו הנושא: