3 תשובות
בוקר טוב.
יקיר, תחתוך את הגויאבה ל - 4-6 חתיכות (כך תוכל לראות אם יש תולעים, אני חושבת שתולעים לא אוהבים גויאבות) תכניס לבלנדר עם מים, חלב, תפעיל את הבלנדר (אל תשכח לסגור אותו) עד שאתה רואה שהתערובת נהפכת למיץ סמיך, אתה יכול לשתות איך שזה, או להעביר דרך מסננת שיהיה לך מיץ נקי..
אי אפשר להכין מיץ רק מהגויבה, חייבים למהול בנוזל.
יקיר, אם יש תולעים וטוחנים במטחנה גם עם החורים הכי גדולים, התולעים נמעכים ונשאר
רק המיץ שלהם.. אין להן צורך להשתחל בין החורים.
לבריאות.
מועדים לשמחה וששון.
יקיר, תחתוך את הגויאבה ל - 4-6 חתיכות (כך תוכל לראות אם יש תולעים, אני חושבת שתולעים לא אוהבים גויאבות) תכניס לבלנדר עם מים, חלב, תפעיל את הבלנדר (אל תשכח לסגור אותו) עד שאתה רואה שהתערובת נהפכת למיץ סמיך, אתה יכול לשתות איך שזה, או להעביר דרך מסננת שיהיה לך מיץ נקי..
אי אפשר להכין מיץ רק מהגויבה, חייבים למהול בנוזל.
יקיר, אם יש תולעים וטוחנים במטחנה גם עם החורים הכי גדולים, התולעים נמעכים ונשאר
רק המיץ שלהם.. אין להן צורך להשתחל בין החורים.
לבריאות.
מועדים לשמחה וששון.
תחתוך למס' חלקים תוסיף מיץ לימון, ומעט מיים ותתחן בבלנדר. את התוצאה תקפיא. לגוון תוכל להוסיף מיץ תפוז או רימון. תקבל מיץ לכל השנה. אין צורך לבשל. חמיצות הלימון עוזרת בשימור.
חחח זהו בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את השאלה לגביי התולעים הטחונות!
אגב לא חייבים להוסיף חלב אם רוצים את זה פרווה אפשר מים פושרים עם מעט סוכר או סילן
מצורפים קישורים למתכוני מיץ-גויבות מעניינים
אגב לא חייבים להוסיף חלב אם רוצים את זה פרווה אפשר מים פושרים עם מעט סוכר או סילן
מצורפים קישורים למתכוני מיץ-גויבות מעניינים