11 תשובות
תשימי פסטה ובנתיים תקחי 50 גרופ חמאה תשימי על אש נמוכה ואז שמנת לבישול אחריי כמה דקות לערבב כמו דקות להוסיף פסטו איזה שתי כפיות לערבב כמה דקות עוד שתי דקות על הגז ולשפוך על הפסטה שאת מוציאה את הפסטה מהמים אל תשימי עליה מים בכלל תסנני ותחזרי לסיר ואז תשפכי את הפסטו
כפות סליחהה
שואל השאלה:
תודה רבה
שואל השאלה:
לא צריך אבל שמן ושום ??
שואל השאלה:
לפני כיאילו
לא עדיף חמאה יותר טעים
שום גם לא
שואל השאלה:
סבבי ❤
:))
אפ יש לך שאלה תשאלי אותי בפרטי