7 תשובות
15 דקות
ממש לא 15 זה יתפרק.
9 דקות זה מעולה ומומלץ מניסיון ומהאינטרנט.
שואל השאלה:
רק 15 דקות? על אש גדולה זה לוקח לי חצי שעה כדי שהם יהיו מבושלות מבפנים
שואל השאלה:
המים עדיין לא התחממו
10 דקות הייתי אומרת, תלוי איך אתה רוצה שהמרקם של הביצה תהיה - על הכיריים הקטנות זה מתבשל מהר יותר.
שואל השאלה:
איך הגיוני שעל הקטנות זה מתבשל יותר מהר
שואל השאלה:
רגע עשר דקות מההתחלה ששמתי את המים הקרים? או עשר דקות מאז שהתחילו להיות בועות?