19 תשובות
את במקרה אוכלת קוטג' פג תוקף?
שואל השאלה:
אממ לא
אנונימית
שואל השאלה:
תאריך 23/5
אנונימית
עבר שינוי מצב צבירה מהפריזרים של הסופר.
טוב אז אין לי מושג. מזל רע :/
יעני כאילו אולי הסיבה היא מזל רע כי לי אישית זה לא קורה לא יודעת מה עם אנשים אחרים
שואל השאלה:
לאא זה ממש טעים.באמת תקנו קוטג' פתחו אותו קחו בעדינות עם כפית וזה כמו קרם
אנונימית
כל המים נספגים למטה.
שואל השאלה:
שמתי לב שככול שהאחוזי שומן גבוהים יותר , הקצף יותר טעים. ואז ניסיתי 3 אחוז וזה היה מימי רצח
אנונימית
משום שהאחוזי שומן מוסיפים את השמנוניות.
שואל השאלה:
כן אבל למה זה קרמי?
אנונימית
שוב,זה כנראה בגלל שינויים במצב צבירה,מקירור לטמ'פ החדר,מבינה?
שואל השאלה:
מה הקשר יש גז נוזל ומוצק. אין קרם
אנונימית
הקרם היה מוצק רק שנהפך לנוזל ככל שרמת החום בחדר עולה,יש קשר
למדת כבר ביולוגיה?
שואל השאלה:
כן מותק
אנונימית
אכן בעיה ידועה בקוטג' :)
אני לא יודעת למה זה קורה,
אבל ללא ספק הלמעלה המוקצף זה תענוג טעים בטירוף.
מה שנקרא גם קרום.^
השאלה הזאות מצחיקה טותי משום מה , וגם עושה לי חשק לפתית
הרבה מהשומן שיש בקוטג' מצטבר למעלה
הכי בריא והכי טעים