19 תשובות
את במקרה אוכלת קוטג' פג תוקף?
שואל השאלה:
אממ לא
אממ לא
אנונימית
שואל השאלה:
תאריך 23/5
תאריך 23/5
אנונימית
עבר שינוי מצב צבירה מהפריזרים של הסופר.
טוב אז אין לי מושג. מזל רע :/
יעני כאילו אולי הסיבה היא מזל רע כי לי אישית זה לא קורה לא יודעת מה עם אנשים אחרים
שואל השאלה:
לאא זה ממש טעים.באמת תקנו קוטג' פתחו אותו קחו בעדינות עם כפית וזה כמו קרם
לאא זה ממש טעים.באמת תקנו קוטג' פתחו אותו קחו בעדינות עם כפית וזה כמו קרם
אנונימית
כל המים נספגים למטה.
שואל השאלה:
שמתי לב שככול שהאחוזי שומן גבוהים יותר , הקצף יותר טעים. ואז ניסיתי 3 אחוז וזה היה מימי רצח
שמתי לב שככול שהאחוזי שומן גבוהים יותר , הקצף יותר טעים. ואז ניסיתי 3 אחוז וזה היה מימי רצח
אנונימית
משום שהאחוזי שומן מוסיפים את השמנוניות.
שואל השאלה:
כן אבל למה זה קרמי?
כן אבל למה זה קרמי?
אנונימית
שוב,זה כנראה בגלל שינויים במצב צבירה,מקירור לטמ'פ החדר,מבינה?
שואל השאלה:
מה הקשר יש גז נוזל ומוצק. אין קרם
מה הקשר יש גז נוזל ומוצק. אין קרם
אנונימית
הקרם היה מוצק רק שנהפך לנוזל ככל שרמת החום בחדר עולה,יש קשר
למדת כבר ביולוגיה?
למדת כבר ביולוגיה?
שואל השאלה:
כן מותק
כן מותק
אנונימית
אכן בעיה ידועה בקוטג' :)
אני לא יודעת למה זה קורה,
אבל ללא ספק הלמעלה המוקצף זה תענוג טעים בטירוף.
אני לא יודעת למה זה קורה,
אבל ללא ספק הלמעלה המוקצף זה תענוג טעים בטירוף.
מה שנקרא גם קרום.^
השאלה הזאות מצחיקה טותי משום מה , וגם עושה לי חשק לפתית
הרבה מהשומן שיש בקוטג' מצטבר למעלה
הכי בריא והכי טעים
הכי בריא והכי טעים
באותו הנושא: