2 תשובות
מניסיון זה מתכון טוב
קישורים מצורפים:
גרם חמאה רכה
1/2
כוס או 100גרם סוכר לבן
1/2
כוס או 120גרם סוכר חום כהה
1/2כפית מלח דק
1כפית תמצית וניל
1ביצה l
1 1/2
כוסות או 210גרם קמח לבן
1כפית אבקת אפייה
1/4כפית אבקת סודה לשתייה
1כוס שוקולד ציפס מיני
שימון התבנית
1מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים את השוקולד ציפס.
מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים ניוקי (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
1/2
כוס או 100גרם סוכר לבן
1/2
כוס או 120גרם סוכר חום כהה
1/2כפית מלח דק
1כפית תמצית וניל
1ביצה l
1 1/2
כוסות או 210גרם קמח לבן
1כפית אבקת אפייה
1/4כפית אבקת סודה לשתייה
1כוס שוקולד ציפס מיני
שימון התבנית
1מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות (טורבו).
במיקסר יד מקרימים את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר, הוניל והמלח כ- 2 דקות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מוסיפים את השוקולד ציפס.
מזלפים מייד לעוגיות קטנטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת. ניתן לזלף בעזרת שקית זילוף ללא צנתר ולסיים את הזילוף בצביטת השקית. אפשרות נוספת היא לקרר את התערובת בשקית זיפ, לגלגל לגליל ולחתוך לפרוסות כמו שחותכים ניוקי (לא צריך לגלגל אחת אחת, פשוט להניח בתבנית).
מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות, עד להזהבה.
באותו הנושא: