8 תשובות
תסביך של 6 בבוקר?
שואל השאלה:
למה תסביך אמא שלי ישנה ואני עוזרת לה במטבח כי היא ממש עובדת קשה
למה תסביך אמא שלי ישנה ואני עוזרת לה במטבח כי היא ממש עובדת קשה
מצרכים:
חציל גדול קלוף, חתוך לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ
2 ביצים קשות
2 בצלים בינוניים מטוגנים
שני שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-כדי להפטר ממרירות החציל: מפזרים על פרוסות החצילים מלח (רצוי גס) ומניחים במסננת. משאירים למשך 20-30 דקות (החצילים אמורים להגיר נוזלים). שוטפים את החצילים במים ומייבשים היטב.
-מחממים תנור ל-190 מעלות.
-משמנים נייר אפיה ומניחים את פרוסות החצילים. מברישים כל פרוסה בשמן זית.
-מכניסים לתנור ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהבהב-שחום (מומלץ להפוך את החצילים צד לאחר חצי שעה).
-מניחים במעבד מזון את פרוסות החצילים, בצל מטוגן וביצים קשות וטוחנים היטב לתערובת אחידה (3-5 דקות). מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
-מעבירים לצנצנת או קופסה ושומרים במקרר
חציל גדול קלוף, חתוך לפרוסות בעובי כ-2 ס"מ
2 ביצים קשות
2 בצלים בינוניים מטוגנים
שני שליש כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
-כדי להפטר ממרירות החציל: מפזרים על פרוסות החצילים מלח (רצוי גס) ומניחים במסננת. משאירים למשך 20-30 דקות (החצילים אמורים להגיר נוזלים). שוטפים את החצילים במים ומייבשים היטב.
-מחממים תנור ל-190 מעלות.
-משמנים נייר אפיה ומניחים את פרוסות החצילים. מברישים כל פרוסה בשמן זית.
-מכניסים לתנור ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהבהב-שחום (מומלץ להפוך את החצילים צד לאחר חצי שעה).
-מניחים במעבד מזון את פרוסות החצילים, בצל מטוגן וביצים קשות וטוחנים היטב לתערובת אחידה (3-5 דקות). מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
-מעבירים לצנצנת או קופסה ושומרים במקרר
^ העתק הדבק
ממש השקעתי בלרשום את זה במו ידי בשש בבוקר
למה ללכלך
למה ללכלך
שואל השאלה:
תודה רבה אך יש לי שאלה אני יכולה לטגן 2 קישואים ולהוסיף?
תודה רבה אך יש לי שאלה אני יכולה לטגן 2 קישואים ולהוסיף?
אין לי מושג תאמת
את יכולה אולי לחתוך אותם ולהוסיף למרקם
בזה אני כבר לא מבינה חחח
את יכולה אולי לחתוך אותם ולהוסיף למרקם
בזה אני כבר לא מבינה חחח
אפשר להכין את זה גם מקישואים, פחות קלוריות
באותו הנושא: