19 תשובות
עם כפית לול
מחזק לגבי העדשים. חוץ מהעדשים שאני מערבב את כל השאר אני אוכל רגיל.
מערבבת ורק בטעם מוקה
קודם הקצפת ואז השוקולד כמו בן אדם נורמאלי
את המילקי קצפת וכפית שוקולד
אני אוכלת חצי מהקצפת כי היא ממש טעימה ואז את החצי שנשאר אני מערבבת עם השוקולד
אוכלת רק את הקצפת וזורקת לפח
מילקי רגיל מערבבת
מוס אוכלת ככה
לא אוכלת מילקי זה לא טעיםם
מערבבת
מערבבת עד שזה ממש ממש חלק בלי גושים
ואז שמה את השוקולד עדשים יאמי
איכס לערבב זה דוחה. אני אוכל קודם את הקצפת, אז אם יש תוספות שופך ומערבב(רק עם השוקולד) ואז אוכל את השוקולד
מערבבים כי השוקולד ממש מגעיל
דבר ראשון אם זה עם השוקולד אז אני קונה אקסטרה ולוקח עד חצות מוריד את הקצוות של השוקולד מכניס לקצפת (את הבסקוויט)(אפשרי עם רבע לשבע או.. אפילו עם תפוצ'יפס)(כמו שהיה פעם עם הקש הטעימה) ואוכל
(אפשר לשים על הקצפת רוטב שוקולד)
מילקי זה לא טעים!
אוכלת רק את הקצפת
הייתי מערבבת את זה כשהייתי קטנה, עכשיו אני רק נגעלת מזה
אני הולכת לירשום פה משהו שממש יוריד לכם ממילקי
מילקי זה גלי (שזה עשוי מעצמות של דגים) בטעם של שוקולד.
גלי בטעם של שקולד (איכסוש)
רק הקצפת אלוהית
שואל השאלה:
יאם