5 תשובות
בצל, שום, שמנת פטריות, מלח, פלפל שחור, פטריות כמובן, וטייפה אבקת מרק עוף
במה לתבל?
אגוז מוסקט
שום גבישי
פלפל שחור ומלח

פטריות ובצל חובה!
חמאה, שמנת לבישול, פרמז'ן ו/או צהובה מגוררת, מלח פלפל, מעט אגוז מוסקט, שום אם את אוהבת
תקצצי בצל ותטגני, עם פטריות אם את אוהבת לקראת הסוף שימי שום ואז תשימי את השמנת מתוקה עם אבקת מרק, פלפל שחור וטיפה חלב
תחכי שיסמיך
תטגני בצל קצוץ, אחרי שנהיה זהוב תוסיפי שתי שיני שום, אחרי שתי דקות תוסיפי פטריות, אחרי 5 דקות שאת כבר מתחילה להריח תפטריות תשימי שמנת לבישול, כשהיא מתחילה לרתוח (מתחילה לבעבע) תקטיני את האש ותוסיפי מלח, פלפל שחור, וטיפה אבקת מרק עוף, תשאירי את זה ככה עוד חצי דקה בערך. (לא לשכוח לערבב מידי פעם)
בתאבון :-),