9 תשובות
יש מתכונים בלי
אין לך קמח תופח? בכל מקרה זה לא חובה, פשוט ייצא נמוך יותר. אולי תעשי כמות כפולה, אבל עם טכניקה שתבטיח שהעוגה לא תהיה דחוסה מדי
תכיני בראוניז או כל עוגה שטוחה
שואל השאלה:
במקום אבקת אפיה אני יכולה להוסיף סודה לשתייה
לא, זה לא אותו דבר
שואל השאלה:
אבל העוגה תהיה גבוה?
את יכולה לערבב סודה לשתייה עם מיץ לימון בקערה נפרדת ולהוסיף לבלילה אבל זה לא אותו אפקט
עדיף פשוט לקנות קמח תופח/אבקת אפייה או לחפש מתכון שמראש בלי אבקת אפייה
מכינים בראוניז