6 תשובות
לא חושבת
לא
הוא פשוט לא יראה את הפרופיל שלך בשום מקום
לא, אבל אם הוא יחפש את החשבון שלך הוא לא ימצא ויבין לבד
לא. הוא פשוט לא יראה תמונה, או אותך מתישהו בכללית באינסטגרם.
הלוואי ומישהו יכל לראות שחסמתי אותו.
לא, אבל אם הוא יכנס לפרופיל זה יכתוב לו שהמשתמש לא נמצא, וכך יבין שבעצם חסמת אותו.