4 תשובות
פשוט לוקחת עוד סיר קטן ומכינה את הרוטב בנפרד
שואל השאלה:
^ איך? מה לשים קודם?
^ איך? מה לשים קודם?
קודם את מכינה את הפסטה
(מים חמים, מלח, פלפל ואבקת מרק עוף)
כשהפסטה כמעט מוכנה את מתחילה להכין את הרוטב
(בצל וטיפה שמן זית, לחכות עד שהבצל מזהיב טיפה ואז להוסיף רסק, טיפה מים חמים, תבלינים)
לערבב ולחכות שתיים שלוש דקות ואז להוסיף את הפסטה
(מים חמים, מלח, פלפל ואבקת מרק עוף)
כשהפסטה כמעט מוכנה את מתחילה להכין את הרוטב
(בצל וטיפה שמן זית, לחכות עד שהבצל מזהיב טיפה ואז להוסיף רסק, טיפה מים חמים, תבלינים)
לערבב ולחכות שתיים שלוש דקות ואז להוסיף את הפסטה
שואל השאלה:
מלכהה תודה רבה
מלכהה תודה רבה
באותו הנושא: