7 תשובות
כן, ברור, אם את שמה בצל, אחרי הבצל עד שהן רכות ומוציאות נוזלים
תעברי לטריות תמיד, יותר בריאות
לטגן אותם לפני שאת שמה את השמנת
חחח היום יום שישי, רק אני אוכל בימי שישי שניצלים בצהריים?
תחתכי אןתם לצורה שאת רוצה תטגני אותם טיפה ואז תוסיפי את השמנת וזה
כנראה שלא אבל שיהיה לך בתאבון
וגם, לא כולם שומרים על כשרות או אוכלים בשר
1. חותכת אותם (כמו שדאת חותכת עגביניות או מלפפונים)
2. מטגנת ממש קצת עם שמן מלח ופלפל ואפשר להוסיף בצל או שום