5 תשובות
אני חושבת שהם התכוונו שתשאלי מאנונימית
ניתוק מהמשתמש- יש ליד החץ בשאלה ניתוק מהמשתמש ואז לא יורידו לך נקודות.
שמחתי לעזור,
yolo
אם את לוחצת על החץ הלבן בפינה השמאלית העליונה של המסך כתוב לך "התנתק מהמשתמש". התכוונו לזה שבמקום לדווח פשוט תלחצי על זה.
FML
תלחצי על הניתוק משתמש ❤
שואל השאלה:
תודה