29 תשובות
פרוסת לחם עם נוטלה תודה והמשך לילה נעים
אנונימית
וואי טוסט גבינה צהובה + קטשופ + תבלין פיצה + פירורי גבינה צפתית ובצל
לחמניה
גבינה לבנה
פרוסת גבינה צהובה
מלפפון
קצת בצל ירוק
פיניטו
גבינה לבנה
פרוסת גבינה צהובה
מלפפון
קצת בצל ירוק
פיניטו
לא לאכול בבית ספר חחח
סתם סתם
כריך עם שניצל קטשופ וחומוס זה אלוהי
סתם סתם
כריך עם שניצל קטשופ וחומוס זה אלוהי
כתף בקר, מלפפון חמוץ, חסה, עגבניה ומיונז
לחם עם מיונז וחביתה עם בצל
יופי עכשיו אני רעבה
שואל השאלה:
הייתי אוכלת מלא את הכריך אבוקדו ביצה קשה ובצל טעיםם ממש
הייתי אוכלת מלא את הכריך אבוקדו ביצה קשה ובצל טעיםם ממש
כסף מההורים+קפיטריה
אממ מעדן
אממ מעדן
אנשים אנשים
קצת כבוד.
קלבסקה + גבינה צהובה של גלבוע+ מיונז + מלפפונים חתוכים דקים+ תבלין פיצה=
פזדטיי כריך מבית היוצר של ראשה.
קצת כבוד.
קלבסקה + גבינה צהובה של גלבוע+ מיונז + מלפפונים חתוכים דקים+ תבלין פיצה=
פזדטיי כריך מבית היוצר של ראשה.
אנונימית
טונה מיונז מלפפון חמוץ תירס חתוך לקוביות פלפל אדום חתוך לקוביות לערבב יחד לסלט טונה לשים בתוך באגט עם כמה עגבניות וזהו
עכשיו אני רעבה
צנימים עם גבינה לבנה חביתה חסה עגבנייה
שניצל עם בגאט ואלף האיים רוטב מיונז שום קטשופ חסה עגבנייה וחמוצים
וטוסט עם לחם כלשהו גבינה בולגרית גבינה צהובה ופטריות זה הטוסט הכי טעים שיש
ולחמנייה עם טונה מיונז ביצה קשה ועגבנייה/חמוצים
שניצל עם בגאט ואלף האיים רוטב מיונז שום קטשופ חסה עגבנייה וחמוצים
וטוסט עם לחם כלשהו גבינה בולגרית גבינה צהובה ופטריות זה הטוסט הכי טעים שיש
ולחמנייה עם טונה מיונז ביצה קשה ועגבנייה/חמוצים
לחם+גבינה בולגרית+זיתים שחורים+ביצה+פסטו= וזה מגיל אפס הכריך הטעים
אנונימית
שואל השאלה:
לא משנה לי אם מישהו יקרא את זה בכלל אבל רק רוצה לעדכן שהכנתי טוסט עם גבינה צהובה קטשופ ופטריות ויצא אש מומלץ
לא משנה לי אם מישהו יקרא את זה בכלל אבל רק רוצה לעדכן שהכנתי טוסט עם גבינה צהובה קטשופ ופטריות ויצא אש מומלץ
טבעוני- אבוקדו עם עגבנייה, לימון, ומלח ובצל סגול
צמחוני- גבינה צהובה, עגבנייה, קוטג'/ סלט ביצים.
לאוכלי בשר- חומוס, טונה ומיונז
צמחוני- גבינה צהובה, עגבנייה, קוטג'/ סלט ביצים.
לאוכלי בשר- חומוס, טונה ומיונז
בולגרית, צהובה,זיתים, עגבניות, רסק עגבניות, רוטב פיצה, תירס, צפתית,ביצה, חסה.
-פתיחת תאבון שמח לכולם!
-פתיחת תאבון שמח לכולם!
אמאלה אנשים פה שפים מה זה אני כולה שמה נוטלה
רצועות כתף בקר, ממרח שום פיקנטי, טבעות בצל חיי ורוטב בטעם ברביקיו.
טוב ככה
לחם שיפון
רוטב ספייסי מיונז שמפלחים מגפניקה
פסטרמה
חסה
עגבניה
גבינת מוצרלה/כול דבר לבן אחר
לחם שיפון
רוטב ספייסי מיונז שמפלחים מגפניקה
פסטרמה
חסה
עגבניה
גבינת מוצרלה/כול דבר לבן אחר
פיתה עם פסטרמה וצ'יפס החטיף. זה קראנצ'י וטעים בטירוף
אנונימית
קוטג גבינה צהובה מלפפון עגבנייה
וואי בייקון עם גבינת צדר וביצה קשה
חבל שאני טבעונית חח
חבל שאני טבעונית חח
- לחמניה, נקניק, מלפפון, עגבנייה, חומוס
- טוסט גבינה צהובה, עגבניה, זיתים, קטשופ, תוספות לפיצה
- טוסט גבינה צהובה, עגבניה, זיתים, קטשופ, תוספות לפיצה
לחמניה
שמנת
סלמון
בצל ירוק
ביצה עלומה
שמנת
סלמון
בצל ירוק
ביצה עלומה
פרוסת חלה טרייה
אבוקדו
ביצה קשה חתוכה
מלפפון
בצל
ולסגור
ואפשר במקום גם פשוט סלט אבוקדו
שזה פשוט אבוקדו ביצה ובצל
זהו.
אבוקדו
ביצה קשה חתוכה
מלפפון
בצל
ולסגור
ואפשר במקום גם פשוט סלט אבוקדו
שזה פשוט אבוקדו ביצה ובצל
זהו.
אוהו בהצלחה.
רכיבים:
עגבנייה
בצל לבן
גבינה צהובה
חמאה
שמן זית
פטריות
טונה
סחוג אם אתה אוהב
כרוב/חסה
מלפפון חמוץ
נקניק אם אתה לא שומר כשרות
תבלינים לפי מה שאתה אוהב, אני משתמשת בתערובת קארי שאמא שלי מכינה, פפריקה, אבקת שום (אם אין סחוג כי יש שום בסחוג) וכמובן מלח.
חותכים את הבצל ומטגנים עם שמן זית. בזמן שהוא מתבשל חותכים את העגבנייה. כשהוא מתחיל להזהיב טיפה מוסיפים חמאה ואז את העגבניות, ואז מטבלים, ונותנים לזה להתבשל. בזמן הזה חותכים פטריות.
כשזה מוכן מורחים על לחם או פיתה ומוסיפים סחוג, ואז דוחפים בפנים את הגבינה, הפטריות וקצת טונה כי אני לא אוהבת יותר מידי (משתלט על הטעם). אם אתה לא שומר כשרות גם נקניק יהיה אחלה.
שמים בטוסטר ונותנים לזה להתבשל עד שהלחם קריספי (כנראה עם לחם לבן זה לא ממש יעבוג, במיוחד אם הפרוסות דקות, זה עובד הכי טוב עם פיתות או עם לחם מלא או מקמח כוסמין או מה שזה לא יהיה שאמא שלי קונה).
כשהטוסט מוכן שמים בפנים עלי כרוב או חסה וחתיכות מלפפון חמוץ וזהו. הכריך הכי טעים שלי. זה בתכלס טוסט קטשופ עם גבינה ותוספות חריף אבל שלוקח פי 10 יותר זמן.
וואו עשית לי חשק לטוסט עכשיו.
השני הכי טעים שלי זה כשלוקחים פיתה, שמים בפנים גוש חמאה וקצת מלח ודוחפים לטוסטר ומחכים עד שהיא קריספית. בלי גבינה ובלי כלום זה פשוט טוסט חמאה. אל תשפטו אותי.
רכיבים:
עגבנייה
בצל לבן
גבינה צהובה
חמאה
שמן זית
פטריות
טונה
סחוג אם אתה אוהב
כרוב/חסה
מלפפון חמוץ
נקניק אם אתה לא שומר כשרות
תבלינים לפי מה שאתה אוהב, אני משתמשת בתערובת קארי שאמא שלי מכינה, פפריקה, אבקת שום (אם אין סחוג כי יש שום בסחוג) וכמובן מלח.
חותכים את הבצל ומטגנים עם שמן זית. בזמן שהוא מתבשל חותכים את העגבנייה. כשהוא מתחיל להזהיב טיפה מוסיפים חמאה ואז את העגבניות, ואז מטבלים, ונותנים לזה להתבשל. בזמן הזה חותכים פטריות.
כשזה מוכן מורחים על לחם או פיתה ומוסיפים סחוג, ואז דוחפים בפנים את הגבינה, הפטריות וקצת טונה כי אני לא אוהבת יותר מידי (משתלט על הטעם). אם אתה לא שומר כשרות גם נקניק יהיה אחלה.
שמים בטוסטר ונותנים לזה להתבשל עד שהלחם קריספי (כנראה עם לחם לבן זה לא ממש יעבוג, במיוחד אם הפרוסות דקות, זה עובד הכי טוב עם פיתות או עם לחם מלא או מקמח כוסמין או מה שזה לא יהיה שאמא שלי קונה).
כשהטוסט מוכן שמים בפנים עלי כרוב או חסה וחתיכות מלפפון חמוץ וזהו. הכריך הכי טעים שלי. זה בתכלס טוסט קטשופ עם גבינה ותוספות חריף אבל שלוקח פי 10 יותר זמן.
וואו עשית לי חשק לטוסט עכשיו.
השני הכי טעים שלי זה כשלוקחים פיתה, שמים בפנים גוש חמאה וקצת מלח ודוחפים לטוסטר ומחכים עד שהיא קריספית. בלי גבינה ובלי כלום זה פשוט טוסט חמאה. אל תשפטו אותי.
לחמניה
חסה
גבינה צהובה
זייתים
2 פרוסות עגבניה
עוד לחמנייה מעל
טא-דאם (זה טעים ממש)
חסה
גבינה צהובה
זייתים
2 פרוסות עגבניה
עוד לחמנייה מעל
טא-דאם (זה טעים ממש)
טוסט עם נוטלה, אלוהי
באותו הנושא: