4 תשובות
ניוקי רק שמים במים רותחים איזה 10 דקות וזה מוכן
ורוטב שמנת:

מטגנים בצל ופטריות טריות קצוצות לריבועים קטנים עם חמאה עד שנהיה זהוב
אחכ מוסיפים את השמנת, ומוסיפים שום כתוש (אפשר מוקפא)
ואז שמים גם בזיליקום קצוץ דק, פלפל שחור, פלפל לבן, ומלח
ומבשלים על אש קטנה במשך 30-40 דקות

בתיאבון!
ניוקי שמים במים רותחים וברגע שהוא מתחיל לצוף הוא מוכן, ואז ישר להוציא!
שלום, אני דיי בטוחה שאת הוראות ההכנה תמצאי בקופסה/ האריזה בה קנית אותם..
בכל מקרה, את יכולה להכניס למים רותחים ולבדוק כל כמה דקות את רכותם.
ויש לי מתכון לרוטב פשוט ומעולה בשבילך (אני מכינה אותו הרבה ואני ממש ממליצה עליו):
את שמה במחמת 100 גר' חמאה ומערבבת עד שהיא נמסה.
את מוסיפה שמנת לבישול ומערבבת שוב.
לאחר מכן - את מוסיפה 2 כפות מרק פטריות, תבלינים (מלח, פלפל) ומערבבת.:)
הנה מדריך מעולה צעד אחרי צעד להכנת ניוקי