9 תשובות
כן, זה יצא טעים (:
קודם צריך לקצוץ חצי בצל ולטגן אותו - להזהר שלא לשרוף, וכשרואים שהבצל נהיה מטוגן מוסיפים את הביצה.
בתאבון (:
קודם צריך לקצוץ חצי בצל ולטגן אותו - להזהר שלא לשרוף, וכשרואים שהבצל נהיה מטוגן מוסיפים את הביצה.
בתאבון (:
זה יצא טעים אם אתה אוהב בצל כמובן אתה קודם צריך לחםאתהבצל עד שיצא בצבע שאתה אוהב טטעם גם ואז תוסיף את החביתה עצמה... בתאבון!
בתאבון
כן מכינים עם חביתה זה יוצה ממש טעים
לקצץ את הבצל, לטגן, אחרי כן להוסיף את הביצה לערבב טוב עם קצת מלח ולבריאות.
היי אסף
ממש פשוט אבל סדר הדברים הוא
טיגון בצל
להעביר הבצל אל בלילת הביצה
טיפ שימון נוסף למחבת
לערבב ולהחזיר למחבת עד שזה מוכן
אפשר להוסיף פטרוזיליה, בצל ירוק
בהצלחה
רן
ממש פשוט אבל סדר הדברים הוא
טיגון בצל
להעביר הבצל אל בלילת הביצה
טיפ שימון נוסף למחבת
לערבב ולהחזיר למחבת עד שזה מוכן
אפשר להוסיף פטרוזיליה, בצל ירוק
בהצלחה
רן
טיגון הבצל נותן טעם מטוגן
גם ללא טיגון מוקדם, יש לקצוץ דק (לחצי לאורך הבצל ואז חצאי טבעות דקות) הטעם מצויין
אפשר גם בצל ירוק, בצלי שלוט בצל אדום
גם ללא טיגון מוקדם, יש לקצוץ דק (לחצי לאורך הבצל ואז חצאי טבעות דקות) הטעם מצויין
אפשר גם בצל ירוק, בצלי שלוט בצל אדום
המתכון המקורי = חביתה של רווקים:
קוצצים דק בצל ירוק כולל הירוק מקשקשים ביצה ומוסיפים את הבצל הקצוץ + מלח, שופכים למחבת משומנת חמה ומטגנים משני הצדדים.
קוצצים דק בצל ירוק כולל הירוק מקשקשים ביצה ומוסיפים את הבצל הקצוץ + מלח, שופכים למחבת משומנת חמה ומטגנים משני הצדדים.
ואיי זה אחד הטעימים!
אני עושה ככה ויוצא לי מעולה -
שוברת ביצה לקערה ומקשקשת - מוסיפה קצת חלב ומערבבת -
מוסיפה קצת גבינה צהובה ( או מגורדת או שלמה ואני חוצה לחתיכות עם היד )
ואז קוצצת בצל ( בדרך כלל לא שלם, וקצת פחות מחצי.. תלוי כמה ביצים יש)
ומוסיפה גם אותו - ומערבבת.
יוצא טעים!:)
אני עושה ככה ויוצא לי מעולה -
שוברת ביצה לקערה ומקשקשת - מוסיפה קצת חלב ומערבבת -
מוסיפה קצת גבינה צהובה ( או מגורדת או שלמה ואני חוצה לחתיכות עם היד )
ואז קוצצת בצל ( בדרך כלל לא שלם, וקצת פחות מחצי.. תלוי כמה ביצים יש)
ומוסיפה גם אותו - ומערבבת.
יוצא טעים!:)
אני תמיד מכינה את זה אפשר גם להוסיף גבינה וקצת פטרוזיליה זה יוצא ממש טעים..
אנונימי
באותו הנושא: