9 תשובות
את יכולה להקפיא אותו, ואח''כ לאכול.
אנונימי
שואל השאלה:
בטוח שאפשר להקפיא שוקולד ואז לחמם אותו שוב כדי שיגיע למצב נוזלי שוב?
בטוח שאפשר להקפיא שוקולד ואז לחמם אותו שוב כדי שיגיע למצב נוזלי שוב?
את יכולה לשים בדבר הזה של הקוביות קרח במקפיא, ויצא לך מחר קוביות שוקולד, עוד קינוח:)
שואל השאלה:
תודה, אבל אני לא בטוחה שזה ייצא.. (:
תודה, אבל אני לא בטוחה שזה ייצא.. (:
פעם עשיתי את זה, ובאמת יצא קוביות שוקולד, אבל זה לקח יום וחצי ^^
שואל השאלה:
חחח הייתי מנסה אבל הבעיה היא שאין לי את התבניות האלה כי המקרר אצלי מייצר קרח לבד..
חחח הייתי מנסה אבל הבעיה היא שאין לי את התבניות האלה כי המקרר אצלי מייצר קרח לבד..
שואל השאלה:
רגע יצא טעים?
רגע יצא טעים?
מאוד! אומנם לא כמו החפיסות שוקולד, אבל יצא ממש טעים!
ואם אין לך, תנסי לאלתר איכשהו..:/
ואם אין לך, תנסי לאלתר איכשהו..:/
שואל השאלה:
מצאתי תבניות סיליקון שיש לי לקרח מהמקרר הקודם בצורת לבבות וצדפים.. תודה רבה! ניסיתי את זה..
מצאתי תבניות סיליקון שיש לי לקרח מהמקרר הקודם בצורת לבבות וצדפים.. תודה רבה! ניסיתי את זה..
באותו הנושא: