9 תשובות
את יכולה להקפיא אותו, ואח''כ לאכול.
אנונימי
שואל השאלה:
בטוח שאפשר להקפיא שוקולד ואז לחמם אותו שוב כדי שיגיע למצב נוזלי שוב?
את יכולה לשים בדבר הזה של הקוביות קרח במקפיא, ויצא לך מחר קוביות שוקולד, עוד קינוח:)
שואל השאלה:
תודה, אבל אני לא בטוחה שזה ייצא.. (:
פעם עשיתי את זה, ובאמת יצא קוביות שוקולד, אבל זה לקח יום וחצי ^^
שואל השאלה:
חחח הייתי מנסה אבל הבעיה היא שאין לי את התבניות האלה כי המקרר אצלי מייצר קרח לבד..
שואל השאלה:
רגע יצא טעים?
מאוד! אומנם לא כמו החפיסות שוקולד, אבל יצא ממש טעים!
ואם אין לך, תנסי לאלתר איכשהו..:/
שואל השאלה:
מצאתי תבניות סיליקון שיש לי לקרח מהמקרר הקודם בצורת לבבות וצדפים.. תודה רבה! ניסיתי את זה..
באותו הנושא: