3 תשובות
בכיף
שואל השאלה:
תודה רבה על העזרה❤❤❤❤
תודה רבה על העזרה❤❤❤❤
לא זה נשאר פתוח
אם את תנתקת מהמשתמש את צריכה להקליד פרטים שוב
אם את תנתקת מהמשתמש את צריכה להקליד פרטים שוב
באותו הנושא: