10 תשובות
נראלי שגבינה צהובה / מוצרלה
שואל השאלה:
חחח כן גם אני
אנונימית
אממ גבינה צהובה? תוסיפי זעתר ורוטב פסטו וזה מושלם!
שואל השאלה:
לא הם שמים גאודה או משהו כזה
אנונימית
גבינה צהובה ופטה ממש טעים
אוקיי
אוקיי
אוקיי
אם את סוגדת למזון מושלם כמוני, דחוף צילום מסך.
אז ככה,
לצורך המרקם המושלם עם הטעם העשיר - מנצ'גו / צד'ר / גאודה / מוצרלה / גרוייר / גבינה אמריקאית, אם רוצים לחזק את הטעם הגבינתי אז לשלב את אחד העליונים עם גבינה דומיננטית כמו - חמד / בולגרית / חרמון.

המלצות לשיפור הטוסט:

למרוח את הפרוסות עם מברשת מבפנים ומבחוץ בשמן זית (אפשר מבפנים חמאה).
למרוח שכבה של רוטב פסטו / רוטב שום / רוטב צ'ילי מתוק / ספייסי איולי.
תבלינים: פלפל שחור / שום גבישי / צ'ילי,
בנוסף ל: זעתר, פריקה ואם לא שמת גבינה דומיננטית אז טיפונת מלח גס.
חשוב: רוטב עגבניות פרפקטו של אסם (במקום קטשופ) זה מושלם.
וכמובן גם ירקות שאת אוהבת: זיתים פרוסות דק / פטריות / עלי תרד / שמיר / בצל ירוק או סגול.

אוחח יצרתי לעצמי חשק לטוסט מוגזם בארבע לפנות בוקר ומחר יש לי לוז מתשע. גאונות. טוב זה צפוי שהטוסט לוקח ומחר אני קמה עם כרס ופרצוף של "לא משנה מה אני מכחישה את מה שקרה פה אתמול".
שואל השאלה:
רוני ברק יש לי טיפ נוסף
קחי בקבוק שאפשר להתיז איתו מים
ותצפריצי כמה טיפות לפני שאת מדליקה את הטוסטר זה יגרום לגבינה להיות מותחת יותר
אנונימית
שואל השאלה:
טיפ למאכל אחר יש?
אנונימית