5 תשובות
לטגן פטריות. אח''כ לשים עם הפטריות שמנת מתוקה עם חלב חצי אבקת מרק פטריות לבשל ביחד
אמלה יש לי את אחד המתכונים לוקחים פסטה מרתיחים מים במים שמים מלח כף פפריקה ושום (במים) ואז מכניסים את הפסטה אחרי שמוצאים ומסננים מכינים את הרוטב גבינת מוצרלה מומסת ממש עם רוטב צילי או עגבניות ומערבבים ביחד זה יוצא מק אנד ציז אחד הטעימים
לטגן בחמאה פסטה בלי מים רק לטגן את הפסטה להוסיף מים עד הפסטה שלא יעבור יותר מידי
אחי שזה קצת רותח להוסיף 2 כפות רסק לערבב מביאה לרתיחה מוסיפה שמנת לבישול או מתוקה קצת תבלינים מלח פלפל ומרק עוף
נותנת לכל הענין להצטצמם עד שכל הרוטב מסמיך ונהיה כמו פסטה מוסיפה קצת גבינות מה שבא לך וואללה
פסטה רוזה

שלוש שיני שום כתושות
לטגן ממש קצת עם שמן זית להוסיף 250 מ"ל (חבילה) שמנת לבישול עד שמתחיל להופיע בועות להוסיף רסק עגבניות(לפי כמה שאת רוצה) להוסיף פרמזן קצת ושתי פרוסות גבינה צהובה, מלח לפי הטעם וזהו