4 תשובות
אם דופקים עליו והוא עושה "פאק פאק פאק"...
איל
שני פרמטרים:הגבעול המזיןיבש מעט וכן בסביבתו צריך להיות צבע ירוק עז. שני אלה מעידים על בשלות.אבל..תמיד אפשר "על הסכין"
בנימין חן
סימני בשלות נוספים: נקישות על האבטיח- קול לא עמום, קול חוזר עם תחושת רטט קלה, וכן יש לחוש בנקישות ( כמו שמקישים על דלת עץ מלא)שהאבטיח כמעט מוכן להתפוצץ מרוב הרטט ועומק הקול החוזר לבין אצבעותיך - אלה סימנים בדוקים לאבטיח בשל - בתיאבון לך וחיים עסיסיים
ראו בתגית "איך לבחור, אבטיחים".
מערכת סטיפס