4 תשובות
אני שמה את הלחם במקפיא. ואחר כך כשאני רוצה לחם אז אני מחממת במיקרוגל
זה תלוי אם את לא משתמשת בלחם הרבה זמן אז עדיף להקפיא אבל אם את משתמשת ביום יום אז לא להקפיא
אני לא אוהבת לשמור במקפיא, עושה לזה טעם לוואי כזה
יש כאלה ששומרים במקפיא על מנת לשמור על הטריות שלו
אם את.ה יודע.ת שזה נגמר מהר עדיף לשמור במגירה / בחוץ
אם לא אז במקפיא
יש כאלה ששומרים במקפיא על מנת לשמור על הטריות שלו
אם את.ה יודע.ת שזה נגמר מהר עדיף לשמור במגירה / בחוץ
אם לא אז במקפיא
אני אישית שומרת במקפיא זה ממש שומר על הטריות.
אבל אני עושה למלא בייביסיטר, ויש נגיד מישהי ששומרת את הלחמניות במיקרוגל בתוך שקית, יש אחת ששמה על השיש.. וכל מיני.
הכי טרי וטעים זה במקפיא. אבל מה שבא לך אפשר גם מקרר לא יקרה לזה כלום
אבל אני עושה למלא בייביסיטר, ויש נגיד מישהי ששומרת את הלחמניות במיקרוגל בתוך שקית, יש אחת ששמה על השיש.. וכל מיני.
הכי טרי וטעים זה במקפיא. אבל מה שבא לך אפשר גם מקרר לא יקרה לזה כלום
באותו הנושא: