8 תשובות
אש נמוכה
שמעתי שאם לוקחים בקבוק כזה וממלאים אותו מים ומתיזים טיפה על הטוסטר זה עושה את הגבינה מותחת יותר
אנונימי
וואי הסוד בלחם שאת בחורת(הכי טוב רך כזה כמו חלה) ושימי מלא חמאה (אם את חושבת ששמת מלא שימי עוד) ותנסי לערבב בגבינות נגיד גאודה,צ'דר,גבינה צהובה כל מני
שואל השאלה:
יש לי רק גבינה צהובה לול
אנונימית
שואל השאלה:
אני שומרת כשרות חח
אנונימית
גאודה הכי טוב לטוסט

ותוסיף גם מיונז או רוטב שום זה יוסיף לטוסט
אנונימי
מצרכים :
1 פיתה
מעט רסק עגבניות (הישראלי המצוי ישתמש בקטשופ)
כ -2 פרוסות גבינה צהובה \ מוצרלה
1 ביצה
מעט מלח
כ -1 כוס פירורי לחם מוזהבים
שמן לטיגון

אופן הכנה :
- לחצות את הפיתה לחצי , למרוח כל חצי פיצה במעט רסק ולשים כ -1 פרוסת גבינה צהובה בכל חצי פיתה . : כל חצי פיתה לחתוך לחצי- יוצא סה"כ 4 משולשי רבעי פיתה . - להוסיף מעט מלח לביצה ולטרוף היטב . לטבול כל רבע פיתה בביצה ואז לטבול בפירורי לחם ולהניח בצלחת גדולה . - לחמם שמן חצי עמוק במחבת על אש גבוה . לטגן בשמן החם עד השמחה מצד אחד , להפוך ולטגן עד השחמה מצד שני . להוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג . - להגיש מיד גיוון- אפשר למלא את הפיתה בכל מיני תוספות שבדרך כלל אוהבים לשים על פיצה כמו : זיתים , פטריות , בצל , טונה , הירח ונירס - את הכמות של הפיתות תכינו כמספר הסועדים בתיאבון
זה יוצא טעים