2 תשובות
אני מציע בכל מקרה לקלף אותם, כשהם במצב חי עדיין. הקליפה היא החלק הקשה בחצילים. קראתי שדווקא בקליפה שבחציל יש חומרים מועילים נגד מחלות.
מציע לאדות קלות, לפני יצירת הקציצה. להוסיף מעט קמח וביצה חיה לקישור החומרים. כמו כן מלח ותבלינים, לפי מה שאוהבים. אפשר לגוון ולהוסיף בצל קצוץ, ו\או עלי חובזה, פטרוזליה קצוצים.
לטגן עם מכסה לשמירת החום וטיגון דו צדדי. להפוך, כשצד אחד מוכן.
חבר טוב
אף פעם לא שמעתי על קציצות מחצילים. אבל לדעתי לא צריך לבשל, אלא להכין את העיסה ולטגן. אם תבשלי הם יספגו המון מים וזה יגרום לבעיה בטיגון.
תודיעי לנו אם יצא טעים.