4 תשובות
תחתוך בצל בנוני ותחכה שקצת יתבשל ואז תרתיח מים
ואז תוסיף כף כף וחצי או לי 2 תלוי בכמות ובגודל הסיר ותיבחוש כזה
ואז תוסיף את המים ופלפל שחור (טיפה), מלח, מרק עוף, ואם בא לך קצת כמון
ועוד תבלינים שאתה אוהב..
בתאבון
ראשית להכין קציצות יש צורך בסיר נמוך שטוח לכמות גדולה קניתי סיר קוטר 32 של חברת אווינוקס evinoxs פורטוגל לכמות קטנה קניתי \סיר אווינוקס קוטר 30 מנירוסטה גובה 8 אני קניתי בחנות פורשף אבל ראיתי שהסירים המצויינים נמצאים גם בהום סנטר בקיצור זאת ההתחלה של ההצלחה בקציצות השלב השני הוא סוג הבשר והרוטב
צליל
הרוטב הוא עיקר התבשיל ולכן חשוב להשקיע בו ולשים ושהמרכיבים יהיו טריים.
החומרים:
1 בצל גדול
10 עגבניות בשלות
5 שיני שום
1פלפל ירוק חריף / אדום ( אם אוהבים חריף )
כמה עלי בזיליקום
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
הסיר רחב מחממים טיפה שמן, חותכים את הבצל דק, אפשר בפומפיה ומטגנים עד שמזהיב,
מגרדים את העגבניות בפומפייה ומכניסים לסיר ( שהעגבניות יהיו בלי הקליפה ).
מכניסים גם את שיני השום הקצוצות מתבלים ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
מתקנים תיבול. וזה הזמן להכניס את עלי הזיליקום ופלפל חריף ולאחר מכן את הקציצות.
התאבון.
הכן כמות מספקת של רוטב אהוב כמו עגבניות, קארי, חרדל וכד' והכנס לתוכו קציצות (נאות או מטוגנות, בשל כעשרים דקות בלהבה נמוכה לספיגת טעמים והתבשיל מוכן