5 תשובות
מחבת עם ציפוי עדיף.
אני ממליצה לא להשקיע במחבת יקר מדי כיוון שמנסיוני, למרות השמירה הקפדנית שלא לשרוט את הציפוי ושימוש בכלים מתאימים בעת טיגון, הציפוי מתקלקל.
בפעם האחרונה קניתי מחבת די זול והוא לא נופל באיכותו ממחבתות יקרים שעלו מעל ל-100 ש"ח כל אחד.
כך שעדיף בכל תקופה שהיא לקנות מחבת חדש כאשר הישן כבר לא ממלא את ייעודו.
אני ממליצה לא להשקיע במחבת יקר מדי כיוון שמנסיוני, למרות השמירה הקפדנית שלא לשרוט את הציפוי ושימוש בכלים מתאימים בעת טיגון, הציפוי מתקלקל.
בפעם האחרונה קניתי מחבת די זול והוא לא נופל באיכותו ממחבתות יקרים שעלו מעל ל-100 ש"ח כל אחד.
כך שעדיף בכל תקופה שהיא לקנות מחבת חדש כאשר הישן כבר לא ממלא את ייעודו.
עדיף מחבת עם ציפוי שכן בטיגון המטוגן אינו נדבק למחבת
56 שלום,
כפי שכתבתי בעבר לכל סוג תבשיל/טיגון יש המחבת שלו.
1. במחבת אל חלד עשויה להיות בעיה של אדי תחמוצת הניקל, מה שגורם לכתם ירוק על הביצה הלבנה,
עם השנים והפיתוח הטכנולגי המחבתות עם הציפוי נכונות יותר לשימוש. יש כל מיני ציפויים ולדעתי הציפוי הקרמי הוא מעולה. אגב במסעדות השפים מעדיפיפ מחבתות אלומיניום עבה
והסינים משתמשים במחבתות ברזל מחושל.
רן
כפי שכתבתי בעבר לכל סוג תבשיל/טיגון יש המחבת שלו.
1. במחבת אל חלד עשויה להיות בעיה של אדי תחמוצת הניקל, מה שגורם לכתם ירוק על הביצה הלבנה,
עם השנים והפיתוח הטכנולגי המחבתות עם הציפוי נכונות יותר לשימוש. יש כל מיני ציפויים ולדעתי הציפוי הקרמי הוא מעולה. אגב במסעדות השפים מעדיפיפ מחבתות אלומיניום עבה
והסינים משתמשים במחבתות ברזל מחושל.
רן
מבחת נירוסטה מחייבת יותר שומן או נוזל ויותר השגחה שלא ישרף המוצר
מחבתות מצופות יש סוגים רבים מאד. כל המחבתות עם ציפויים מונעי הדבקות -רגישם לשריטות. מחבתות הקרמיות עמידות יותר ובחלקן מותר להשתמש בלי מתכת לערבוב. הטו הפ מחבתות הטיטניום והמחיר בהתאם. מרביתם ניתן להשתמש ללא שמן כלל (לא מתייחס לטעם). ניתן להשתמש בכלי מתכת. גם אם נשרטות הציפוי לא נפגם. מחזיקות תקופה ארוכה יחסית.
מחבתות ברזל עם ציפויי מונע הדבקות או ללא הן מחבתות מעולות אולם המצופות יקרות יחסית וכבדות מה שהופך את השימוש בהן לטירחה. הלא מצופות מחייבות טיפול ושימון קבועים
בתאבון
חיים
מחבתות מצופות יש סוגים רבים מאד. כל המחבתות עם ציפויים מונעי הדבקות -רגישם לשריטות. מחבתות הקרמיות עמידות יותר ובחלקן מותר להשתמש בלי מתכת לערבוב. הטו הפ מחבתות הטיטניום והמחיר בהתאם. מרביתם ניתן להשתמש ללא שמן כלל (לא מתייחס לטעם). ניתן להשתמש בכלי מתכת. גם אם נשרטות הציפוי לא נפגם. מחזיקות תקופה ארוכה יחסית.
מחבתות ברזל עם ציפויי מונע הדבקות או ללא הן מחבתות מעולות אולם המצופות יקרות יחסית וכבדות מה שהופך את השימוש בהן לטירחה. הלא מצופות מחייבות טיפול ושימון קבועים
בתאבון
חיים
אם את לא אוהבת שהאוכל נדבק אל תתקרבי לנירוסטה, קחי מחבת עם ציפוי נונסטיק, יש הרבה
חברות טובות כמו טפאל, ארקוסטיל
חברות טובות כמו טפאל, ארקוסטיל
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: