8 תשובות
תוסיפי לבלילה גבינה צהובה חתוכה. או עגבניות או פטריות, עשבי טיבול, פלפל או כל ירק שאת אוהבת:)
תוסיפי גבינה צהובה או בצל.
לוקחים שני ביצים שוברים לצחלת מוסיפים מלח ופלפל לפי החשק. שופכים למחבת עם טיפונת שמן לאחר שתי דקות הופכים צד והחביתה מוכנה. אפשר להוסיף עשבי תיבול או בצל חופשי למי שאוהב בהצלחה!
זהירות עם האש!
זהירות עם האש!
אנונימי
שואל השאלה:
תודה רבה לכולכם:)
תודה רבה לכולכם:)
לשים במחבת שתי כפות שמן, לחמם להוסיף חצי בצל קטן קצוץ, ומעט עגבנייה קצוצה אחרי 5 דקות להוסיף ביצה מקושקשת מעט מלח. ולבריאות
לחתוך עגבניה לחתיכות דקות ולחתוך בצל לחתיכות דקות, ולערבבם יחד עם הביצים ואז לשים במחבת וזהו.
איילה
אה והכי חשוב לשים פלפל ומלח במידה הנכונה ועל זה (כשזה מוכן) קצת שמן זית.
איילה
קחי 2 ביצים שברי אותם לתוך קערה, תערבבי אותן ותוסיפי רבע כפית מלח ואז תוסיפי מעט מאוד חלב, ולאחר מכן תערבבי הכל ושפכי לתוך מחבט מחומם בשמן.
בהצלחה
בהצלחה
באותו הנושא: