3 תשובות
מה זאת אומרת שאריות? אין מה לעשות אלה רק להשתמש בהם כשצריך, אם בא לך קציצות מעניינות אפשר לשב בהם הרבה תבלינים
מיכל
עשיתי פעם "עוף קייג'ון" ויצא ממש טעים! אם אתם אוהבים אוכל מתובל, פשוט מערבבים את כל התבלינים בקערה או תבנית (רק מה שמתאים, לא להשתגע...), ואז מגלגלים על התערובת רצועות חזה עוף טרי (או מופשר). אח"כ פשוט מניחים על מחבת חם, ללא שמן או נוזלים לצלייה איטית. בעיקרון זה תלוי בתערובת, יכול לצאת מדהים! בתאבון.
איתי אברמוביץ
שומרים בשקיות קטנות וממתינים לימים שפתאום חסרה לך בדיוק חצי כפית של כמון, או בדיוק קורט של פלפל שחור.
פיץ העכבר