4 תשובות
זה לא בדיוק דביק אבל את בעצם יוצרת סוג של קמח, שיבולת שועל זה דגן וכשאת מחברת אותו עם מים בכלל ובפרט עם מים חמים הוא בעצם מתבשל קצת ולכן נהיה קצת בצקי או בעצם... דייסתי... בכל מקרה זה נחשב בריא מאוד ובעיקר עם תוספות טעימות ומעניינות כמו פירות יבשים, פירות טריים, אפילו חלבה.
שיבולת השועל מפרישה עמילן.
תוסיפי מעט יותר מים או תורידי את כמות שיבולת השועל וזה יהיה דליל יותר ולא צמיגי
כמו שכתבו, זה בגלל העמילן.
וזה מאוד מאוד בריא לעיכול ולמעיים.
(: מיכל רון - חיים בריא