4 תשובות
לשלב עם פירות כמו אוכמניות או משהו אחר שאוהבים
שואל השאלה:
איך? כמשקה?
תות בננה מראש זה טעם מוזר לאבקת חלבון
אבל אפשר במקום לערבב עם מים לעשות בנינגה
עם קרח וקצת מים וזה יוצא כמו אייס
וככה אין את המרקם המוזר הזה
אפשר לעשות עם שיבולת שועל ופירות וזה כבר כמו ארוחה
אפשר עם כוס מים אחת לשים סקופ (הכי טוב 30 גרם)
ולערבב טוב טוב עדיף בנינגה ובגלל שזה קצת מים זה יוצא כמו הקרלו האלו
נסי להכין מזה שיבולת שועל אפויה, זה כמו עוגה אישית כזו וזה הכי טעים שיש. יש לזה מלא מתכונים, זה האהוב עליי-
טוחנים 20 גרם שיבולת שועל (לא חובה לטחון), מוסיפים סקופ חלבון,
1/2 כפית אבקת אפייה,
קורט מלח
וכפית קינמון
מערבבים
מוסיפים חצי בננה מעוכה, ואת החצי השני שמים בצד.
מוסיפים בערך 50-100 מל מים, לפי העין.
שמים במיקרו לדקה דקה וחצי, תלוי כמה מים שמת ואיזה מרקם את אוהבת.