4 תשובות
לא הבנתי... אני חותך אבוקדו לחצי ושם את הגלעין שלו במים ובגלל זה האבוקדו לא משחיר?
בכלל לא נראה לי.
כשאני מכין סלט אבוקדו זה תמיד דקות לפני הארוחה, וגם חייב לסחוט לימון עליו, בלי לימון האבוקדו משחיר!
זה קשור מן הסתם בהתחמצנות ציפת הפרי.
לדעתי יש פה אי הבנה (בטעות או במכוון).
חד משמעית, אם הגרעין בנפרד מהפרי, הוא לא משפיע עליו.
בתאבון!
מהרגע שאתה חותך את האבוקדו הוא בא במגע עם האויר ומתחמצן, במים יש אחוז קטן מאוד של חמצן שמעכב את התחמצנות הגלעין