2 תשובות
אני הכנתי עוגת ביסקוויטים לשבת
בסקויטים עם פודינג ושמנת מתוקה לשים במקפיא לשעה קלה להוציא לפרוס תותים לחצאים ולהניח על העוגה לשפוך על זה ג'לי,
לגבי העוגה היא מאוד קלה במובן של הכנתה
אם היא בריאה? אולי... אבל טעימה נורא!
מצאתי לך מתכון. צרפתי לך גם את האתר ממנו לקחתי-

עוגת "גבינה" עם תותים ללא גבינה
דרגת קושי: קלה מאוד להכנה
זמן ההכנה: עשר דקות
כלי נדרש: מעבד מזון

מצרכים לתחתית העוגה

2 כוסות אגוזי מקדמיה (לא קלויים)
1/2 כוס תמרים מגולענים
1/4 כוס פתיתי קוקוס
מצרכים למילוי ה"גבינה"
כוסות אגוזי קשיו
3/4 כוס מיץ לימון טרי
3/4 כוס דבש טבעי (לא מחומם)
3/4 כוס שמן קוקוס
כפיות תמצית וניל טבעית

מצרכים לסירופ תותים

2כוסות תותים קפואים
6 תמרים

אופן ההכנה

הכנת תחתית העוגה
טוחנים את אגוזי המקדמיה במעבד מזון עד שהם גרוסים היטב. מוסיפים את התמרים והקוקוס עד קבלת עיסה סמיכה. יוצקים את הבלילה לתבנית, ומכניסים בינתיים למקפיא.

לשכבת ה"גבינה"
1. מעבדים את כל המצרכים במעמד מזון, ומוסיפים בערך רבע כוס מים כדי לקבל מרקם עשיר וסמיך.
2. יוצקים את התערובת אל תחתית העוגה ומקפיאים לשלוש-ארבע שעות.
3. בינתיים מכינים את הסירופ תותים: מעבדים את התותים הקפואים והתמרים במעבד מזון ויוצקים על העוגה לפני הגשה.