2 תשובות
ציפוי וניל:
100ג` שוקולד לבן
50 ג` חמאה או מרגרינה
כפית תמצית וניל
גביע לבן
50 ג` אבקת סוכר
וכך עושים:
ממיסים את השוקולד עם החמאה על אמבט אדים. מוסיפים את הוניל והלבן ובוחשים. לבסוף מוסיפים את אבקת הסוכר ומורידים מהאש.
מכניסים למקרר או למקפיא כדי שיתייצב. מורחים על העוגה את כל הרוטב.
מי שרוצה יופי - בזמן ההגשה שופכים מעט רוטב ונותנים לו להישפך על העוגה.
100ג` שוקולד לבן
50 ג` חמאה או מרגרינה
כפית תמצית וניל
גביע לבן
50 ג` אבקת סוכר
וכך עושים:
ממיסים את השוקולד עם החמאה על אמבט אדים. מוסיפים את הוניל והלבן ובוחשים. לבסוף מוסיפים את אבקת הסוכר ומורידים מהאש.
מכניסים למקרר או למקפיא כדי שיתייצב. מורחים על העוגה את כל הרוטב.
מי שרוצה יופי - בזמן ההגשה שופכים מעט רוטב ונותנים לו להישפך על העוגה.
250 ג' גבינה לבנה 5%
5 כפות סוכר
3 כמות אבקת פודינג וניל
מערבבים, ומורחים
מומלץ לא לאכול את זה בלי כלום, זה מזה ממכר, מנסיון♥
5 כפות סוכר
3 כמות אבקת פודינג וניל
מערבבים, ומורחים
מומלץ לא לאכול את זה בלי כלום, זה מזה ממכר, מנסיון♥
באותו הנושא: