3 תשובות
לגרד עגבנייה, לקצץ בצל ולערבב עם ביצה, לשים כפית שמן לטגן ולבריאות לך.
יש פיתה בביצה
את לוקחת פיתה עושה בה חור כימעט על כול הפיתה (רק בשיכבה ה1)
ואז שמה שמן זית ואז שוברת בפנים ביצה עם פלפל שחור ומלא ומעל גבינה צהובה
ולתנור בחום של 180 מעלות
*להוציא כשהלבן בשל
ואם בא לך גם כשצהוב בשל אבל אפשר להשאיר אותו רך
עוד משהו
לקחת לחם לטגן אותו וכשהוא צבוע קצת לעשות בו חור עם כוס ואז בחור לישבוא ביצה (כול זה כשהלחם על המחבת)
את לוקחת פיתה עושה בה חור כימעט על כול הפיתה (רק בשיכבה ה1)
ואז שמה שמן זית ואז שוברת בפנים ביצה עם פלפל שחור ומלא ומעל גבינה צהובה
ולתנור בחום של 180 מעלות
*להוציא כשהלבן בשל
ואם בא לך גם כשצהוב בשל אבל אפשר להשאיר אותו רך
עוד משהו
לקחת לחם לטגן אותו וכשהוא צבוע קצת לעשות בו חור עם כוס ואז בחור לישבוא ביצה (כול זה כשהלחם על המחבת)
לביבות גבינה?
ביצה, כף קמח, כף סוכר, 2 כפות גבינה לבנה.
מערבבים הכל, מטגנים לביבות קטנות קטנות, משהו בגודל של קצת פחות מכף.
ביצה, כף קמח, כף סוכר, 2 כפות גבינה לבנה.
מערבבים הכל, מטגנים לביבות קטנות קטנות, משהו בגודל של קצת פחות מכף.
באותו הנושא: