7 תשובות
מרתיחים ביצה במים חמים...
לוקחים סיר שמים ליטר מים שמים כפית מלח מרתיחים שמים את הביצים
חצי שעה וזה מוכן:)
קחי סיר קטן תשימי מים ותדליקי את הגז ואז שימי תביצה ותקחי משהו בסביבות 20 דקות או יותר
מחממים מים בסיר שמים את הביצה אחרי כמה דקות מוציאים אותה מקלפים ומוסיפים מלח...
לוקחים סיר שמים בו מים ואת הביצים
ומחכים שזה היה מוכן
שמים את הביצה בתוך הסיר הקטן הזה לביצים בלי מכסה (אין לי מושג איך קוראים לזה) וממלאים אותו במים כמעט עד הסוף ושמים על הגז
1. לוקחים קומקום וממלאים אותו במים
2. מפעילים אותו (:
3. לוקחים סיר קטן
4. אחרי שהמים רותחים שופכים אותם לתוך הסיר
5. מפעילים את הגז כשהסיר עליו
6. לוקחים ביצה ושמים אותה בסיר מתי שיש בועות (המים רותחים)
7. מנמיכים את האש לבינוני
8. מכוונים 15 דקות
9. אחרי שהזמן נגר את מורידה את הסיר מהאש
10. מקררת את הביצה עם מים קרים
11. הביצה מוכנה!
12. כדי לוודא שהיא באמת מוכנה את יכולה להניח אותה על השיש ולסובב אותה מהר.. אם היא מסתובבת מהר היא לא מוכנה ואםם היא מסתובבת לאט אז היא מוכנה! (את יכולה להשוות עם ביצה מהמקרר)

מקווה שעזרתי ובתאבון! ♥